Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χρήστος Γουντζίδης
 

Ο Χρήστος Γουντσίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, περιγράφει την εμπειρία του στην οικογενειακή επιχείρηση σαν ένα πολυετές ταξίδι αγωνίας και ελπίδας… »
(1 σχόλιο)

Πέτρος Γαϊτάνος
 

Ο Πέτρος Γαϊτάνος γεvvήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1967 στη Δράμα και μεγάλωσε στα Κοκκινόγεια της Δράμας. Μετά από πολυετείς μουσικές σπουδές, πήρε πτυχίο Βυζαντινής… »
(1 σχόλιο)

Μαρία Ι. Κομνηνακίδου
 

Η Μαρία Κομνηνακίδου αφήνει για λίγο τα πινέλα της και μας μυεί στον κόσμο του μακιγιάζ. Δυναμική και ενημερωμένη μας μιλά για την πορεία της, τις βασικές αρχές… »
(0 σχόλια)

Νίκου Γιάννης
 

Ο Γιάννης Νίκου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου σπούδασε ζωγραφική στην Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, από το 1965 ως το 1970, με δασκάλους τους… »
(0 σχόλια)

Γιάννης Παπαδόπουλος
 

Η ζωή του Γιάννη Παπαδόπουλου είναι ταυτισμένη με τον χώρο των ελαστικών από την παιδική του ηλικία. Από 10 ετών βρισκόταν στο κατάστημα του πατέρα Ανέστη στην… »
(0 σχόλια)

Χατζηκυριακίδης Αναστάσιος
 

Ο Δικηγόρος και τα τελευταία δύο χρόνια Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, Τάσος Χατζηκυριακίδη είναι ένας άνθρωπος με πείσμα. Αυτό είναι το βασανιστήριό του αλλά και η… »
(0 σχόλια)

Νίκος & Λάζαρος Φωτιάδης Συνιδιοκτήτες της «Αφοί Φωτιάδη Ο.Ε.»
 

Τα αδέλφια Νίκος και ο Λάζαρος Φωτιάδης είναι οι συνεχιστές της επιχείρησης

«Αφοί Φωτιάδη» που ίδρυσε ο πατέρας τους Παναγιώτης. Το… »
(0 σχόλια)

Λιπαρά οξέα Ω3
 

Τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχονται σε ζωικές και φυτικές τροφές, έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των ερευνητών, καθώς αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι έχουν… »
(0 σχόλια)

Νέα Mercedes, E-Class - στην κορυφή της κορυφής!
 

Όπως και να την δεις εξωτερικά την νέα E-Class είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. Βασίζεται στην νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας και κάθε γραμμή ακολουθεί… »
(0 σχόλια)

Νέο Fiat Tipo - «Born to be a Sedan»!
 

Με την πρώτη ματιά εντύπωση κάνει πόσο σχεδιαστικά είναι άρτιο, μια που είναι πραγματικά πανέμορφο. Εντύπωση φυσικά κάνουν και οι ιδανικές διαστάσεις, η καλά… »
(0 σχόλια)

Νέο Audi A4, εξέλιξη ουσίας !
 

Αισθητικά και κατά την προσφιλή τα τελευταία χρόνια τακτική της Audi το σχήμα δεν έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά, δείχνει ως εξέλιξη της γνωστής του… »
(0 σχόλια)