Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κώστας Λαζαρίδης

 

Η Δράμα είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις περιοχές που πρωταγωνίστησαν στην αναγέννηση του ελληνικού κρασιού και στην οικοδόμηση της φήμης του.  »
(0 σχόλια)

Στέργιος Ηλιόπουλος

Ο Στέργιος Ηλιόπουλος πιστεύει ότι τώρα η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου είναι πολύ καλύτερη και αυτό οφείλεται κύρια στην καθιέρωση της απλής αναλογικής… »
(0 σχόλια)

Γιώργος Κοτανίδης

 

Το περασμένο Ιανουάριο και σε ηλικία 74 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος δραμινής καταγωγής ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης. Ο διάσημος ηθοποιός,… »
(0 σχόλια)

Ανθή Σαμαρτζίδου

Η Ανθή Σαμαρτζίδου μεγάλωσε στη Δράμα τον καιρό που υπήρχαν αλάνες για παιχνίδι, σε ένα σπίτι που εκτιμούσε την τέχνη, τη μόρφωση, σε μία εποχή που η εισβολή των… »
(0 σχόλια)

Πράξη και Θεωρία
 

 

Ο Κωνσταντίνος Ντίνος φιλόλογος καθηγητής με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση δίνει το δικό του ιδιαίτερο και καινοτόμο στίγμα στο Ν. Δράμας υπό… »
(0 σχόλια)

Ο ξακουστός χαλβάς Κυργίων

 

Ένα ταξίδι γεύσεων που ξεκινάει από το Εσκίσεχιρ της βορειοδυτικής Τουρκίας όπου εκεί ζει και μαθαίνει την τέχνη του Χειροποίητου χαλβά και των… »
(0 σχόλια)

Νίκος Κυρμιζής

 

Για το Νίκο Κυρμιζή το αυτοκίνητο ήταν μία από τις πρώτες αγάπες η οποία συνεχίζει αστείρευτη να είναι και η ψυχοθεραπεία του. Οδηγός Αγώνων πολλά… »
(0 σχόλια)

Μάγγαλου Αναστασία

Η ποδολόγος Μάγγαλου Αναστασία είναι πτυχιούχος Ποδολογίας, πιστοποιημένη από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού… »
(0 σχόλια)

Volkswagen T-Roc

Το T-Roc μαζί με το T-Cross είναι τα δυο νεότερα μοντέλα στην γκάμα των SUV της Volkswagen. Μάλιστα το T-Roc τοποθετείται πάνω από το μικρότερο T-Cross και κάτω από το μεγαλύτερο Tiguan.… »
(0 σχόλια)

Νέα Toyota Corolla

Το όνομα Corolla που επανέρχεται, αφού ξεχνάμε το Auris, είναι γνωστό από το μακρινό 1966. Οι παλιότεροι σίγουρα θα θυμούνται τις πρώτες γενιές της Corolla που από εκείνα τα… »
(0 σχόλια)

Οpel Corsa

Δυναμική εμφάνιση, ενσωμάτωση σύγχρονης τεχνολογίας, πλούσιος εξοπλισμός είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο σούπερ μίνι της Οpel. Φυσικά… »
(0 σχόλια)