Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


3 σχόλια

«Καπέλο» 13 δις ευρώ
Καπέλο 13 δις ευρώ θα κληθεί να πληρώσει το ελληνικό δημόσιο μέσα στα επόμενα χρόνια, εξαιτίας του υψηλού κόστους δανεισμού εντός του 2010.
Αν και χάσαμε την αξία των αριθμών, όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πόσο υψηλό είναι το τίμημα.
13 δις είναι πάω από το μισό κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου όσοι και αν γκρινιάζουμε, κάτι έμεινε. Έμειναν κάποια έργα, κάποιες υποδομές, κάποια στάδια να μας θυμίζουν το μεγάλο γεγονός του 2004.

Ενώ τώρα θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι μας, αυτό το όργιο κερδοσκοπίας, που αναδεικνύει την παραοικονομία σε ρυθμιστικό παράγοντα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Γιατί άραγε δανειζόμαστε ακριβά;
Γιατί οι ξένοι μας θεωρούν το εύκολο σάκο του μποξ;
Έχω την αίσθηση ότι έχουμε υπερεκτιμήσει τον ρόλο των Ευρωπαίων εταίρων μας. Σε μια περίοδο που η κρίση είναι γενικευμένη οι ευρωπαϊκές αρχές είναι ανέτοιμες να χειρισθούν τέτοιες υποθέσεις.

Άρα οι λύσεις είναι στα χέρια μας.
Η πολιτική στήριξη είναι πολύτιμη αλλά δεν προσφέρει τίποτε το ουσιαστικό... Καλά τα λόγια αλλά η χώρα πρέπει να δανεισθεί. Και αυτό δεν γίνεται με τους όρους που δανείζεται μέχρι τώρα.
Οι διαρροές, τα πολλά λόγια, οι ανακοινώσεις, δεν αλλάζουν την πραγματικότητα.
Με χαμηλή ανταγωνιστικότητα, με τεράστιο έλλειμμα, με υψηλή ανεργία, με ρεκόρ φοροδιαφυγής, δεν μπορείς να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία.
Άρα, η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει το κλίμα. Να φέρω τα πάνω-κάτω. Με μέτρα και μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν ταχύτητα και προοπτική στην ελληνική οικονομία.
Αλλιώς θα παραμείνουμε ουραγοί και δεν θα μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Μπορούμε να πάμε καλύτερα. Δεν μας αξίζουν αυτά τα χάλια.

Ανέκαμψε η Δόξα Δράμας
Αναπτερώθηκε το ηθικό στην Δόξα Δράμας. Η νίκη με τον Ρόδο και η ισοπαλία στην Καρδίτσα, έφεραν χαμόγελα στους Μαυραετούς.
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η έλευση του Στράτου Βουτσακέλη, βελτίωσε την κατάσταση στην ομάδα.
Όμως μας περιμένουν 6 τελικοί.
Η ομάδα μας έχει να αντιμετωπίσει Εθνικό, Κέρκυρα, Παναιτωλικό στην Δράμα και Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα και ΟΦΗ εκτός.
Σε αυτά τα παιχνίδια θα οριστικοποιηθεί η παραμονή. Και οι παίκτες μας πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

 


Σχόλια (3)

Γιάννης - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 στις 21:52
Τί υπονοούμε είναι αυτά... δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Η κυβέρνηση κάνει την μεγαλύτερη προσπάθεια που έγιωε ποτέ ώστε να σωθεί η χώρα. Ας κουνούσε και ο μπουχέσας το χεράκι του όταν κυβερνούσε...

παντελης - Κυριακή 11 Απριλίου 2010 στις 03:00
ποιοι κονομανε απο την ανοδο των επιτοκιων θα σκασει η βόμβα και δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν...οι πολιτικοί μας θα κάνουν το κολπο της ζωής τους όταν βουλιάξει η ελλάδα.

αριστείδης - Σάββατο 10 Απριλίου 2010 στις 08:22
άρχισε το φαγοπότι δώστε ΚΑΜΙΆ ΣΌΔΑ ΘΑ ΣΚΆΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΛΎ ΦΑί

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ